Witam Was moi Serdeczni Przyjaciele. Fajnie, ze jestescie
Słuchajcie narazie mamy wersje poczatkowa forum. Piszcie co Wam sie podoba, a co nie. I co chcielibyscie jeszcze dodac. Ale prosze bez zbyt wybujalej fantazji bo ja nie jestem kreatorem php i nie potrafie spelnic kazdej waszej zachcianki.
Pzdr
a mnie sie nie podoba to, ze odslon jest 47 a odpowiedzi zaledwie 3 ?;/ (chodzi mi o materialy na tem. komunikatow) ja rozumiem ze moze nikomu sie nie chce pisac esejow no ale zeby nawet zwykle DZIEKI wymagalo tyle czasu i wysilku??
Ostatnio edytowany przez Monika (2007-10-17 11:57:55)
Matko.... po forum to trzeba umiec sie poruszac, ja to nie wiem co gdzie jak,
Teraz nawet chialam cos napisac, ale juz zapomnialam sobie o czym to mialo byc;/
To wlasciwie tyle chcialam napisac:D
pozdrawiam
no coz...
widac, ze nie kazdego stac na jakikolwiek wysilek...
dziekuje
ale chyba znacie moje podejscie co do estetyki projektow
jak juz robic to dobrze robic.
Dzień doberek wszystkim:))
Ps. Oczywiscie potwierdzam słowa Tomka choć na forach sie nie znam- mi się też podoba:)
zgadzam się z Tomkiemi z Monią oczywiście też myślę że potrzeba trochę czasu zeby to wszystko się rozkręciło aaa i jak Cię to Monika pocieszy to ja też mam problemy jeszcze z poruszaniem się po forum ale dikształcam się ustawicznie
a po za tym pragnę zauważyć że mamy dopiero początek roku wiec jeszcze wszystko przed nami
buziaki kochani
A to nie własnie na poczatku jest najwięcej luzów? potem to już przychodzi wiecej nauki, jakies praktyki i w koncu sesja. Chyba, że z czasem zaczniemy to olewac i spędzać czas przed kompem owiedzając forum ( szczerze w to watpię)
Cóż..... ale i tak Was kocham:)
Ludzie ludzie, gdzieście są? Pustki straszne:( tak patrzę na główną stronę i tak przewijam sobie suwakiem i tak czekam aż jakiś ruch nastanie...
Nic to, położenie sie do spania bedzie najlepszym pomysłem chyba w tym momencie:)
Dobranoc moi mili ( a właściwie dzień dobry dla odczytujących)
e no widocznie nasza grupa nie jest zainteresowana nasza interaktywnoscia.
jedynie Tomek udziela sie wsrod babskiego grona i tak strasznie waskiego. moze cos wymyslimy, zeby zachecic reszte? a tak na marginesie to szczerze watpie, zeby wszyscy wiedzieli, ze w ogole forum istnieje. moze we wtorek nasza Marlenka poda oficjalnie adres tym bozym krofkom?
no ja o forum wiem od dawna, ale dzisiaj dzięki Madzi w końcu uzyskałam do niego dostęp
Madziunia gracias
edit: jeszcze chciałam dopisać, że wszystko jest cycuś malinka, tylko okienko odpowiedzi jakieś takie nieczytelne dla mnie jest... w sensie, że pierwszy raz nie wiedziałam gdzie kliknąć żeby wysłać odp...
Ostatnio edytowany przez Wiankowa (2007-10-25 13:39:21)
ale juz z oczkami lepiej?